Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM] IBot skrypt i wpt ;D

NeviNx33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć :)

Poszukuje WPT na kazo dwarfy do ibota :) nie musi byc 100% afk (ale najlepiej byłoby ;d)

Gram Sorciem :) aktualnie 18lvl ;)

oraz poszukuje jezeli jest taka mozliwość, że jeżeli jestem w szkole i o 11 (guardia) jest zapis serwera to zeby po tym zapisie zalogował się sam i expił dalej :)

z góry dzięki ;)

będą plusiki i piąteczki :)

efee6c1f876f5f93med.png

Opublikowano

wlaśnie szukałem .. znalazłem jedne na to ... chociaż .. nie jestem pewny czy to jest oficjalna stronka na której szukałem ;D podać chyba nie moge nie ? ;d

efee6c1f876f5f93med.png

Opublikowano

wlaśnie szukałem .. znalazłem jedne na to ... chociaż .. nie jestem pewny czy to jest oficjalna stronka na której szukałem ;D podać chyba nie moge nie ? ;d

Piuerwsza strona w google jest oficjalna ,a co do scryptów najlepiej je barc z officiala bo jest tam ich duzo darmowych a i w razie potrzeby ci pomoga z nim.

Opublikowano

Piuerwsza strona w google jest oficjalna ,a co do scryptów najlepiej je barc z officiala bo jest tam ich duzo darmowych a i w razie potrzeby ci pomoga z nim.

WPT na oficjalnym forum iBota są czyste jak łza xD

35bh8wo.png

exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...